Routebeschrijving

(opgelet! wij verhuizen bijna!)

TOT EN MET 25 mei 2018 bevinden we ons in de Bayostraat 52 in Leuven:

Met het openbaar vervoer: LIRAZ ligt op 1.6 km van het treinstation te Leuven, waar u om de 10 minuten de ringbus kunt nemen tot de halte aan de Parkpoort. Aan de Parkpoort wandelt u Leuven in via de Parkstraat. U neemt meteen de eerste straat links: dit is de Familie De Bayostraat; wandeltijd +/- 5 min; een meer uitgebreide routeplanner is te vinden op www.delijn.be.

Met de auto: we zijn vlot bereikbaar via de ring van Leuven. Er zijn twee mogelijkheden:

- Aan de Parkpoort slaat u Leuven in via de Parkstraat. U neemt de tweede straat links (aan de apotheek), dit is de Hendrik de Consciencestraat. Hier neemt u de tweede links (Frans Vermeylenstraat). Indien u deze uitrijdt komt u automatisch in de Bayostraat. De praktijk ligt meteen links om de hoek. 

- Aan de Naamsepoort rijdt u de Naamsestraat in. Het eerste straatje rechts is een doodlopend straatje, maar de volgende slaat u in. U volgt de flauwe bocht naar rechts tot op het rond punt. Hier neemt u de tweede afslag. Nog even rechtdoor en u komt de praktijk tegen op uw linkerkant, vlak na de tweede straat die u kruist. 

De Familie De Bayostraat ligt in een blauwe zone, wat betekent dat u in de daguren tot 21u de parkeerschijf moet leggen. Overdag is er vlotte parkeergelegenheid, ’s avonds kan dit soms even tijd vragen.

Klik hier voor een plannetje:

Route naar Liraz
Fam. De Bayostraat 52
3000 Leuven

 

VANAF maandag 28 mei 2018 bevinden we ons op onze nieuwe locatie in de Prins de Lignestraat 6 3001 Heverlee: 

Met de fiets of met de auto: 

Neem van op de ring van Leuven de Naamsesteenweg richting Namen. Na ongeveer 500 m voorbij de ring van Leuven slaat u rechts de Prins de Lignestraat in, dit is nog vóór de overweg, op de hoek bevindt zich restaurant Mama Wong. Er is ruime parkeergelegenheid op het Arenbergplein (betalend) of parkeergelegenheid met blauwe schijf in de straat zelf of in de omliggende straten.

Met het openbaar vervoer: 

Met de trein reist u vlot tot Heverlee station. U bent meteen aan de locatie, gezien onze praktijk zich op het plein bevindt voor Heverlee station.

Met de bus neemt u een van de vele buslijnen naar halte Station Heverlee. Er zijn 16 buslijnen die hier stoppen (de 1, 2, 337, 520 - 526, 529, 537, 539, 586, 616). De bushalte 'Station Heverlee' ligt pal op het Arenbergplein, waar onze praktijk ook aan grenst.