Volwassenen- en ouderenteam

Hier vindt u de teamleden van ons volwassenen- en ouderenteam, in alfabetische volgorde. Indien u een van hen een mail wenst te sturen kan dat onder 'contact'. Indien u nog niet zeker weet bij wie u best terecht komt vult u best het algemene aanmeldingsformulier in. 

Kirsten Adriaenssens

Kirsten Adriaenssens (°1979) is klinisch psychologe (2006, K.U.Leuven) en maatschappelijk assistente (2000, Sociale Hogeschool Heverlee). Ze volgde een vierjarige opleiding in de Cliëntgerichte en Experiëntiële Psychotherapie (2012, K.U.Leuven). Ze is lid van de Belgische Federatie van Psychologen (erkenningsnummer 792106997) en van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgerichte Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC).
Ze richt zich voornamelijk tot jongvolwassenen, volwassenen en ouderen voor individuele gesprekstherapie en dit vanuit een cliëntgerichte visie.
Naast haar activiteiten bij Liraz werkt ze in het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg VAGGA in Antwerpen. 


0488 26 26 46
kirsten.adriaenssens at liraz.be

Charlotte Cloetens

Charlotte Cloetens (°1996) is master in de Criminologische Wetenschappen (KULeuven). Ze volgt een vierjarige opleiding in de Relatie-, Gezins- en Systeempsychotherapie (IPRR). Charlotte heeft ervaring met kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen, ADHD en autisme, alsook met hun ouders en ruimere context. Ze richt zich binnen Liraz voornamelijk op gesprekstherapie met volwassenen, koppels en gezinnen met

(jong)volwassenen kinderen. Naast haar activiteiten bij Liraz werkt ze in een voorziening met kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen te Bierbeek.

 

charlotte.cloetens at liraz.be

Erik De Preter

Erik De Preter (°1996) is klinisch psycholoog (KULeuven, 2021) en volgt momenteel een langdurige therapieopleiding in de Cliëntgerichte en Experiëntiële psychotherapie (i.o. KULeuven). Hij is zijn loopbaan begonnen als psycholoog in het CGG VBO waar hij met een verscheidenheid aan hulpvragen ervaring heeft opgedaan. 

Naast zijn werk in de praktijk is hij aan de slag op de Mind-Body Unit te Gasthuisberg als groepstherapeut in een dagbehandeling voor mensen met onverklaarde lichamelijke klachten, alsook te Kortenberg op de afdeling Franciscus voor mensen met een verslavingsproblematiek.

Bij Liraz richt hij zich tot jongvolwassenen, volwassenen en ouderen voor individuele gesprekstherapie vanuit een cliëntgerichte visie. 

 

erik.depreter at liraz.be 

Cecile De Smet

Cecile De Smet (°1995) is klinisch orthopedagoge (KUL,2018) en psychotherapeute in de Interactionele Vormgeving (i.o.). Ze gaat graag aan de slag met jongeren (16+), jongvolwassenen en volwassenen. In de therapieruimte werkt Cecile op een integratieve manier. Zij stemt zich af op elke unieke cliënt en op basis van de vraag van de cliënt worden technieken en denkkaders uit verschillende stromingen aangeboden tijdens therapie. Met empathie stemt ze zich af op jouw tempo. Ze wilt jou een veilige, warme plek bieden. Cecile werkte in het verleden als leidinggevende in een kinderdagverblijf, waar zij ervaring op deed in het werken met baby’s, peuters en gezinnen. Ze startte haar werk als psychotherapeute als vrijwilliger bij AWEL (kinderen- en jongerentelefoon). Hier deed zij ervaring op met verscheidene hulpvragen. Nadien startte zij als therapeute bij TeJo (therapie voor kinderen en jongeren). Je kan bij Cecile terecht voor uiteenlopende thema’s zoals angst, depressieve klachten, hoogsensitiviteit, (chronische) gezondheidsproblemen, burn-out, verwerken van verlies, laag gevoel van zelfvertrouwen, vragen rond zingeving…

 

 

 

0456 65 93 53

cecile.desmet at liraz.be

Velina Pavlova

Velina Pavlova (°1982)  is klinisch psychologe (2006, Complutense Madrid) en seksuologe (2008, KULeuven), met bijkomende vierjarige opleidingen in de Relatie-, Gezins- en Systeempsychotherapie (2014, KULeuven) en in de Cliëntgerichte en Experiëntiële Psychotherapie (2020, K.U.Leuven). Velina is erkend door de Belgische Federatie van Psychologen (erkenningsnummer 822110296), is lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP) en van de Belgische Vereniging van Relatie- en Gezinstherapeuten (BVRGS).

Binnen Liraz werkt ze zowel met koppels en gezinnen, als individueel met (jong)volwassen en ouderen. Ze heeft in het bijzonder ervaring opgebouwd met multiculturele koppels. Ze biedt therapie aan in het Nederlands, Engels, Spaans en Bulgaars. 

0487 558 654

velina.pavlova at liraz.be

 

Tina Van den Bossche

Tina Van den Bossche (°1984) is klinisch psychologe (afgestudeerd in 2007, KULeuven). Ze voltooide een bijkomende psychotherapie-opleiding in de Cliëntgerichte-Experiëntiële Psychotherapie (2020, KULeuven). Ze is aangesloten bij de Belgische Federatie van Psychologen (erkenningsnummer 842114711) en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP). Binnen Liraz kunnen volwassenen en ouderen bij haar terecht voor individuele gesprekstherapie binnen een cliëntgericht-ervaringsgericht kader. Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over: emotionele problemen, moeilijkheden ondervinden in de relatie met jezelf of met anderen, weinig zelfvertrouwen, depressieve of angstige gevoelens, verwerking van ingrijpende gebeurtenissen, zingevingsvragen. Naast haar werk bij Liraz is Tina als zelfstandig psycholoog werkzaam bij therapeutenteam De Poolster te Herent en heeft zij een eigen praktijkruimte te Haacht.

 

0485 98 50 21

tina.vandenbossche at liraz.be

Mena Van Horen

Mena Van Horen (°1992) is afgestudeerd als arts (2022, KULeuven) met bijkomende opleiding volwassenenpsychiatrie. Bijkomend volgt zij een vierjarige opleiding tot oplossingsgericht psychotherapeut aan Het Korzybski Instituut. 

Binnen Liraz biedt zij individuele medische en psychotherapeutische opvolging als geconventioneerd arts. Zij rekent de officiële tarieven aan die in overeenkomst met de ziekenfondsen zijn vastgelegd. Momenteel heeft Dr Van Horen een aanmeldingenstop. 

 

mena.vanhoren at liraz.be

Caroline Wuyts

Caroline Wuyts (°1978) is klinisch psychologe (2001, K.U.Leuven), voltooide een vierjarige opleiding in de Cliëntgerichte en Experiëntiële Psychotherapie (2011, FMS, ondertussen gefuseerd met de KUL) en een specialisatieopleiding Groepspsychotherapie (2013, FMS). Ze is aangesloten bij de Belgische federatie van Psychologen (erkenningsnummer 782107004) en de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgerichte-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC). Ze is erkend als supervisor binnen de VVCEPC.

Ze is mederealisator en huidige coördinator van Liraz. Naast Liraz werkt ze op de Mind Body Unit te Gasthuisberg, een residentieel behandelingsprogramma voor mensen met medisch onverklaarde klachten. Ze is als groepstherapeut tevens verbonden aan de Psychotherapie-opleiding van de Universiteit Antwerpen, en als docent aan de jaaropleiding 'groepspsychotherapie' van FMS (Focus on Emotion). 

Ze richt zich binnen Liraz tot volwassenen (van jongvolwassenen tot ouderen), voor individuele gesprekstherapie. Vragen waarmee u bij haar terecht kunt: emotionele klachten, angstklachten, depressie, levensfaseproblematiek, traumaverwerking, interactionele moeilijkheden in contact met anderen, omgaan met hoogbegaafdheid.

0477 213 607
caroline.wuyts at liraz.be