Ons aanbod

Maatregelen binnen LIRAZ ikv corona

Onze wereld is de afgelopen maanden ingrijpend veranderd. We voelen allemaal stilaan de tol hiervan doorwegen. Ons voortdurend moeten aanpassen aan nieuwe uitdagingen, het wegvallen van onze vertrouwde dagstructuur, ons verhouden tot angsten en zingevingsthema’s die aangeraakt worden, het wegvallen van contact en dagbesteding zoals we het gewoon waren, en daarmee van hulpbronnen die onze draagkracht versterken… Het zijn bijzondere en zeer veeleisende tijden voor ons allemaal.

In overleg met onze beroepsvereniging en rekening houdend met de geldende wettelijke maatregelen, zijn we in onze groepspraktijk tot de volgende afspraken gekomen in verband met het corona-virus:

Voor gesprekken die plaatsvinden binnen de praktijk volgen we strikte veiligheidsvoorschriften:

- geen gebruik van de wachtzaal, dus graag stipt op tijd komen

- geen handen schudden en de onderlinge afstand respecteren 

- geen betaling met cash geld

- indien gewenst kan de afspraak online of telefonisch plaatsvinden

- als je symptomen hebt kan de afspraak uiteraard niet live plaatsvinden. indien je laattijdig (minder dan 48u)  annuleert vervangen we de sessie door een online of telefonische sessie. zo niet moet bij laattijdige annulatie de sessie vergoed worden. 

- we raden je aan om een doekje mee te brengen om contact met de bel en de klinken te vermijden. er is alcogel aanwezig. 

Elke LIRAZ-therapeut bepaalt voor zichzelf vanaf wanneer hij of zij weer fysieke gesprekken aanbiedt.

 

Liraz biedt een brede waaier aan psychotherapie aan. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen kunnen bij ons terecht. De begeleiding kan individueel, relationeel, in gezinsverband of in wisselende samenstelling plaatsvinden, afhankelijk van uw vraag en uw voorkeur. Leer ons aanbod kennen via het menu links.