Contacteer ons

We beantwoorden graag uw vragen, u kunt ons op verschillende manieren contacteren. Communicatie via het aanmeldingsformulier of e-mail geeft doorgaans het snelste resultaat. Op dit moment hebben we een lange wachtlijst en kunnen we de meeste aanvragen helaas niet opnemen binnen ons team. Er zit een langere wachttijd op het antwoorden op berichten om die reden. 

Een eerste kennismaking

Er zijn verschillende manieren om u aan te melden in onze praktijk.

Indien u door het bos de bomen niet meer ziet kan u zich best centraal aanmelden via ons aanmeldingsformulier. Op basis van dit formulier kunnen we mee inschatten bij welke therapeut u op de goede plaats zit. Deze zal dan contact met u nemen om een eerste gesprek te plannen. 

Indien u zelf een duidelijk beeld heeft bij wie van onze therapeuten u terecht wil kan u rechtstreeks contact nemen met de betreffende therapeut. Dit kan via een e-mail of op het persoonlijke telefoonnummer van de therapeut. 

Uw vraag wordt met zorg behandeld. We doen steeds onze uiterste best om snel te reageren en de wachttijd te beperken. We weten dat er vaak dringendheid gepaard gaat met de vraag naar hulp. Omdat het afstemmen binnen het team zorgvuldig gebeurt kan het tot 2 weken duren voor de betreffende therapeut contact met u neemt.