Routebeschrijving

Beste cliënt,

van 19 tot 26 september zal ook onze praktijk hinder ondervinden van het WK wielrennen. We zullen moeilijk bereikbaar zijn met de auto, gezien de ring van Leuven, de Koning Boudewijnlaan, de Naamsesteenweg en de Celestijnenlaan afgesloten zullen zijn voor verkeer.

Plaatselijk verkeer zal wel toegelaten zijn op sommige plaatsen. U mag altijd een bewijs van afspraak vragen aan uw therapeut zodat u door de politie doorgelaten wordt. Echter, parkeerplaats vinden zal geen sinecure zijn gezien u aan de rechterkant van de straat niet mag parkeren van donderdag 23 tot zondag 26 september, en parkeerplaatsen ongetwijfeld erg gegeerd zullen zijn.

Waar mogelijk raden we dus met aandrang aan om met de trein, bus, fiets of te voet te komen, of om de sessie online te laten plaatsvinden. Heel wat bussen krijgen een van deze vier eindstations: Engels plein, Leuven station, Gasthuisberg, én Heverlee station. Die laatste halte ligt gelukkig aan onze praktijk, net als Heverlee station. 

Alle info vindt u op https://leuven.be/wk-wielrennen-bereikbaarheid 

Prins de Lignestraat 6 3001 Heverlee

 

Met de fiets of met de auto: 

Neem van op de ring van Leuven de Naamsesteenweg richting Namen. Na ongeveer 500 m voorbij de ring van Leuven slaat u rechts de Prins de Lignestraat in, dit is nog vóór de overweg, op de hoek bevindt zich restaurant Mama Wong. Er is ruime parkeergelegenheid op het Arenbergplein (betalend) of parkeergelegenheid met blauwe schijf in de straat zelf of in de omliggende straten.

 

Met het openbaar vervoer: 

Met de trein reist u vlot tot Heverlee station. U bent meteen aan de locatie, gezien onze praktijk zich op het plein bevindt voor Heverlee station.

Met de bus neemt u een van de vele buslijnen naar halte Station Heverlee. Er zijn 16 buslijnen die hier stoppen (de 1, 2, 337, 520 - 526, 529, 537, 539, 586, 616). De bushalte 'Station Heverlee' ligt pal op het Arenbergplein, waar onze praktijk ook aan grenst.